Medisch Pedicure in het Voetlicht.

Wat is een Medisch Pedicure.

Een Medisch Pedicure is een Pedicure die naast een basisopleiding is opgeleid voor het behandelen van alle bekende risicovoeten zoals die van reuma- en diabetespatiƫnten.
Ook kan hij/zij complexe nagelproblemen behandelen, en beschikt over meerdere protectieve- en correctieve technieken.

De Medisch Pedicure is geregistreerd in het KwaliteitsRegister voor Pedicures.

'In het voetlicht'.
Op deze plaats van de website PodoMedic wordt regelmatig de aandacht gevestigd op bevlogen Medisch Pedicures, die meer vertellen over hun praktijk.


Roermond. Medisch Pedicure Esther Joosten.

Medisch Pedicure Esther Joosten
Kitskensdal 38
6045 EX ROERMOND
Tel: 06-12208739
Email: estherjoosten@kpnmail.nl
Internet: www.medischpedicure-estherjoosten.nl


Mijn naam is Esther Joosten, gediplomeerd medisch pedicure. Mijn praktijk is gevestigd in Roermond en bevindt zich aan huis op de begane grond, is makkelijk te bereiken en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

U kunt bij mij terecht voor reguliere pedicurebehandelingen, maar ook mensen met diabetes mellitus, reumatische aandoeningen, oudere- en verwaarloosde voet en oncologische voet kunnen bij mij een afspraak maken. Omdat mensen met deze aandoeningen meer kans hebben op complicaties aan de voeten, krijgen zij de behandeling vaak vergoed vanuit hun ziektekostenverzekering.

Tevens ben ik gespecialiseerd in: nagelregulatie (nagelbeugel techniek), nagelreparatie (gel of acryl), orthesiologie en anti-druktechnieken dmv vilt.

Heeft u geen voetklachten, maar wilt u heerlijk genieten van een voet- en onderbeenmassage of een cosmetische SPA voetbehandeling, dan bent u bij mij op het juiste adres.

Alle behandelingen worden uitgevoerd met de modernste apparatuur en voldoen aan de eisen van Hygiƫne, Arbo en Milieu wetgeving.

Ik ben aangesloten bij Provoet, de brancheorganisatie voor de voetverzorger. Dit staat voor: gekwalificeerde scholing, vakmanschap, professionaliteit en kwaliteit. Tevens sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicures (ProCERT). Om aan alle kwaliteitseisen te blijven voldoen en de specialisaties op peil te blijven houden, ben ik verplicht om bijscholing te volgen zodat ik op de hoogte blijf van alle nieuwe ontwikkelingen.

Voor meer informatie verwijs ik u door naar mijn website:
www.medischpedicure-estherjoosten.nl.